Ускоро наставак изградње дома у Разбоју

Д. Ј
Ускоро наставак изградње дома у Разбоју

СРБАЦ - Изградња друштвеног дома у Разбоју Љевчанском код Српца биће ускоро настављена, захваљујући Влади Републике Српске која је за завршетак овог објекта обезбиједила 100.000 КМ.

Предсједник грађевинског одбора Јордан Куваља каже да је тендер за избор извођача расписан 24. септембра ове године и додаје да је до сада урађено око 65 одсто радова.

- Створени су услови да уђемо у другу фазу радова која обухвата уређење вањске фасаде, изградњу надстрешнице, постављање лименог подашива, набавку унутрашње столарије, увођење електричних инсталација, постављање санитарије и вентилације и друге радове како би објекат до краја године добио коначан изглед - рекао је Куваља.

Он истиче да се тиме стварају одлични услови за богатији културни живот села а нарочито за рад Ансамбла народних игара “Лијевче” из ове мјесне заједнице.

- У дому ће бити и други садржаји неопходни за рад Савјета мјесне заједнице, организоваће се разне едукације, састанци и други садржаји који ће побољшати друштвени живот села - рекао је Куваља.

 

         

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана