Уређен спортски терен у бијељинском насељу Интергај

Срна
Уређен спортски терен у бијељинском насељу Интергај

Бијељина - Аматерским турниром у баскету данас је у бијељинском насељу Интергај отворен спортски терен који је уређен захваљујући донацијама чланова Градског одбора СНСД-а.

Предсједник Градског одбора странке Недељко Ћорић рекао је новинарима да је ова акција донијела радост дјеци у Бијељини и показала да је СНСД увијек са својим суграђанима, без обзира која је година и који период у питању.


“Ми смо увијек уз народ и у континуитету организујемо акције као што је ово постављање кошева или, претходно, изградња фудбалских игралишта, као и бројне друге акције које ће усрећити наше суграђане, а за које ми можемо да издвојимо из својих примања”, рекао је Ћорић.

Према његовим ријечима, ово је само један у низу сличних пројеката Градског одбора СНСД-а у Бијељини које су радили и које ће реализовати у граду, овај пут на радост дјеце и са жељом да подрже њихово здраво одрастање и квалитетно проведено слободно вријеме.

На уређеном спортском терену одржан је аматерски турнир у баскету са учешћем осам екипа, а награда за учеснике је спортска опрема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана