У броду појачана фреквенција саобраћаја

Srna
У броду појачана фреквенција саобраћаја

БАЊАЛУКА - На граничном прелазу Брод појачана је фреквенција возила у оба правца, а на граничном прелазу Градишка и Велика Кладуша нема гужве на излазу из БиХ, али су се у међуграничном појасу, на улазу у Хрватску, формирале колоне путничких возила, саопштио је Ауто-мото савез /АМС/ Републике Српске.

Из АМС због тога моле возаче за стрпљење. Због радова обустављен је саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи са Црном Гором, а за вријеме обуставе саобраћај је преусмјерен на друге граничне прелазе. Држављани БиХ који улазе у Републику Српску и БиХ више не подлијежу мјери изолације у кућној средини нити су обавезни да имају негативан ПЦР тест. БиХ отворила је границе према Хрватској, Србији и Црној Гори за њихове грађане, док држављани осталих земаља у БиХ могу ући уколико имају оправдане разлоге и негативан тест на ковид-19, не старији од 72 часа.

Црна Гора је отворила границе за држављане БиХ. Србија је отворила своје граничне прелазе за путнички и робни саобраћај без неопходног теста на вирус корона и дозволе комисије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана