Туристичке брошуре у Фочи на Брајевом писму

Срна
Foto: Срна

ФОЧА- Фочанска Туристичка организација уручила је данас Међуопштинској организацији слијепих и слабовидих лица, чије је сједиште у Фочи, 50 примјерака интегрисане туристичке брошуре ове општине на Брајевом писму.

Брошура ће бити доступна слијепим и слабовидим лицима и у фочанским инфо-центрима, саопштено је из Туристичке организације општине Фоча.

Након што је Музеј Старе Херцеговине организовао изложбу тифлотехничких помагала, те промоцију аудио-водича и флајера на Брајевом писму, у оквиру пројекта "Додир прошлости - инклузија у музеју", подршку Удружењу слијепих и слабовидих пружила је и Туристичка организација.

"Кроз туристичке брошуре на Брајевом писму, омогућили смо да туристичке информације буду доступне и овој категорији посјетилаца", навели су из ове организације.

Ово је уједно и својеврсна подршка Туристичке организације тридесетогодишњем јубилеју Републичког савеза слијепих и слабовидих лица, као и за шест деценија постојања Међуопштинске организације слијепих и слабовидних лица у Фочи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана