Тродневна манифестација за лијечење Тијане Радовић

Срна
Foto: Срна

МИЛИЋИ- У Средњошколском центру /СШЦ/ "Милутин Миланковић" Милићи сутра ће почети тродневна хуманитарна манифестација "Огледало душе" намијењена прикупљању новчаних средстава за лијечење Тијане Радовић из Братунца.

Један од организатора манифестације Оља Бабић, која је и замјеник предсједника Савјета ученика СШЦ-а, изјавила је Срни да ће од 12.00 часова бити уприличена изложба радова и наступ ученика милићких основне и средње школе, те обданишта "Полетарац".

Она је рекла да ће од 18.00 часова у Спортском центру бити одржано традиционално вече на којем ће наступити културно-умјетничка друштва из Братунца и Милића, а у сриједу, 5. октобра, у Спортском центру од 10.30 часова спортско такмичење основаца, средњошколаца и малишана из обданишта "Полетарац".

Бабићева је додала да ће за крај манифестације у четвртак, 6. октобра, од 18.00 часова бити одржано књижевно и музичко вече.

"Новцем добијеним за учешће на семинару који је организовала омладинска организација из Сарајева `СХЛ` одлучили смо да приредимо манифестацију која ће омогућити прикупљање средстава за Тијану Радовић, а сав приход од улазница ићи ће на њен рачун", навела је Бабићева.

Координатор Савјета ученика у СШЦ-у Радојка Савкић рекла је да ову акцију организују заједно са Савјетом ученика основне школе и милићким обдаништем и да желе да покажу да заједно могу постићи све, те позвала грађане да дају свој допринос овој хуманитарној манифестацији.

Тијана Радовић из Братунца лијечи се од лимфобластне леукемије, а за терапију матичним ћелијама на једној клиници у италијанском граду Болоња потребно је обезбиједити 160.000 евра.

До краја октобра људи добре воље могу помоћи позивом на хуманитарни број 1403 и донирати једну КМ за Тијанино лијечење.

До сада су у овој хиуманој мисији учествовали многи млади људи, спортисти, удружења, а међу њима је Влада Републике Српске.

Помоћ за Тијанино лијечење може се уплатити и на рачуне: 5514502573910 858, IBAN: BA395514502873911197.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана