Требиње: Пријем код градоначелника за најуспјешније атлетичаре

Srna
Требиње: Пријем код градоначелника за најуспјешније атлетичаре

ТРЕБИЊЕ - У требињској Градској управи данас је уприличен пријем за чланицу Атлетског клуба "Леотар" из Требиња Вању Спаић која је на првенству БиХ постала првакиња седми пут у бацању копља и оборила рекорд у овој дисциплини са 53,5 метра, као и за атлетичаре овог и клуба "Требиње" који су такође остварили запажене резултате на овом такмичењу.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да је са атлетским клубовима договорено да сви реквизити за тренирање убудуће буду смјештени на стадиону у Полицама, те да ће бити купљено и професионално копље за Спаићеву.

"Имали смо одређених потешкоћа око реквизита, али смо данас све договорили и ријешили недоумице", навео је Ћурић.

Он је честитао свим атлетичарима за изванредне резултате које су постигли.

Спаићева је захвалила градоначелнику и Градској управи за пријем, те навела да је посебно радосна што је добила дозволу да убудуће тренира на требињском стадиону.

"Колеге ће добити реквизите за тренирање који су раније набављени", рекла је Спаићева.

Она је додала да на предстојећем Балканском првенству у Румунији очекује да ће остварити још бољи резултат од овог који је постигла на првенству БиХ.

Тренер Атлетског клуба "Требиње" Драган Томић рекао је да је пријем још један доказ да је требињска Градска управа препознала значај атлетике као једног од базичних спортова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана