Теслић: Подршка кандидатури Шкребића за начелника општине

Srna
Теслић: Подршка кандидатури Шкребића за начелника општине

ТЕСЛИЋ - Општински одбор Социјалистичке партије /СП/ Теслић подржао је кандидатуру предсједника овог одбора Драгутина Шкребића за начелника општине Теслић на предстојећим локалним изборима. Потпредсједник теслићког СП-а Добрила Дринић Малић рекла је теслићки СП подршку очекује од коалиционог партнера СНСД-а, с обзиром на то да су три пута подржали њиховог кандидата за начелника Теслића, те што ове двије странке у оквиру коалиције на републичком нивоу успјешно сарађују.

Малићева очекује да ће испред "Покрета за Теслић" кандидатуру Шкребића подржати велики број пословне заједнице, виђенијих људи и грађана који су незадовољни тренутном ситуацијом у Теслићу.

"Напредак и опоравак привреде је у фокусу политичког програма Шкребића", изјавила је Малићева на данашњој конференцији за новинаре и додала да Шкребић иза себе има успјешан привредни, политички и друштвени ангажман на локалном и републичком нивоу.

Предсједник теслићког Актива младих СП-а Душко Петровић указао је на потребу да се у овој локалној заједници изврше промјене како би се унаприједио положај младих.

Секретар Општинског одбора СП-а Теслић Славко Делић рекао је да ова партија предузима неопходне активности за предизборну кампању, те да је формиран локални Изборни штаб на чијем челу је Огњен Лукић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана