Тешић: Осам одборника – план социјалиста у општинама Дрвар, Петровац, Гламоч и Грахово

Г.С.
Тешић: Осам одборника – план социјалиста у општинама Дрвар, Петровац, Гламоч и Грахово

Главни координатор за рад свих општинских и градских одбора Социјалистичке партије Предраг Тешић присуствовао је сједници Регионалног одбора СП у Федерацији Босне и Херцеговине (Дрвар, Гламоч, Грахово, Петровац).

„Организовали смо састанак Регионалног одбора 25. маја у Дрвару како бисмо баш на тај дан послали снажну поруку свим социјалистима у Републици Српској и БиХ да Социјалистичка партија и даље његује и слиједи идеале слободе и антифашизма. Дрвар је у Другом свјетском рату "три пута горио, ал’ се није шваби покорио". И из  посљедњег рата народ у овим крајевима је изашао уздигнутог чела и као побједник, али је наша обавеза да и у миру наставимо да се боримо са гомилом проблема са којима се суочавамо на овим просторима", рекао је Тешић.

Социјалистичка партија је у периоду након повратка нашег народа на ове просторе једно вријеме била водећа партија.

„Социјалистичка партија је сигурна у остваривање доброг политичког резултата у овим општинама. Народ овог краја је традиционално окренут нашој партији и нашим вриједностима и сматрам да је право вријеме да клица социјализма поново букне на овом подручју", поручио је Тешић.

Он је истакао да је циљ социјалиста у овим општинама имати 8 одборника на предстојећим Локалним изборима, те је пожелио пуно среће и успјеха у даљем раду свим одборима СП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана