Сутра промјенљиво облачно

Срна
Сутра промјенљиво облачно

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће преовладавати промјенљиво до умјерено облачно вријеме, уз сунчане периоде и дневну температуру ваздуха од четири до 11 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно ведро и хладно, са умјереним мразом и у нижим крајевима, а на сјевероистоку и истоку уз малу до умјерену облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана промјенљиво до умјерено облачно вријеме, уз сунчане периоде, на југу и сјеверозападу сунчано, а током вечери и ноћи претежно ведро.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус шест до два степена, на планинама од девет степени Целзијусових.

Дуваће вјетар умјерене јачине, сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена данас у 14.00 часова: Бјелашница минус 10, Чемерно минус два, Калиновик минус један, Соколац нула, Хан Пијесак, Гацко и Мраковица један, Бугојно два, Невесиње, Шипово и Ливно три, Фоча четири, Мркоњић Град, Рудо, Јајце и Сарајево четири, Рибник, Вишеград, Добој, Дрвар и Тузла пет, Бијељина, Бихаћ и Сански Мост шест, Србац, Приједор, Бањалука, Зворник и Зеница седам, Билећа и Груде осам, Мостар девет, Требиње 10, те Неум и Столац 11 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана