Станари бијељинске зграде у страху од враџбина: Комшиница баца сукрвицу, помозите нам

Инфо Бијељина
Станари бијељинске зграде у страху од враџбина: Комшиница баца сукрвицу, помозите нам

Наша комшиница чудно се понаша. По хаусторима и вратима бацала је сукрвицу другим станарима, а остављала је и којекакве предмете, као и мотке, висине пар метара, усправљене на свом спрату.

 

Наводи се то у Молби коју су станари једне стамбене зграде, из Видовданске улице у Бијељини, крајем прошле године доставили Комуналној полицији.

У тој молби, чији подносиоци очигледно страхују за своју безбједност, наведено је да су се комшије, због необичног понашања ове жене, чудиле и питале шта она то ради. 

Камере све снимиле

Станари додају да зграда има и видео-надзор, који је забиљежио спорне моменте.

“Снимљена је како чини сумњиве и необичне ствари”, навели су станари у својој молби, која је у посједу портала ИнфоБијељина.

Они даље пишу да је, на њихов позив, излазио комунални полицајац, те је опоменуо. Међутим, како тврде мјештани који су се нашли у несвакидашњој невољи, њиховим проблемима ни тада није дошао крај.

“Као да је вјештица”

“Дотична особа не посустаје, и даље вршља у радњама сличним вјештице што чини и даље просипа воду испред лифта и друге предмете”, наводе они, те додају да доказ има предсједник кућног савјета на видео-снимку.

Како портал ИнфоБијељина сазнаје, станари ове зграде су прво разговарали с комшиницом чије понашање их је запрепастило. Ипак, пошто је њихов покушај успостављања добросусједских односа пропао, одлучили су се на план Б: да помоћ потраже од надлежних.

Налазе кесе поред врата

“Примјетили смо у више наврата да је стубиште мокро, да је неуредно, иако се свакодневно одржава хигијена. Такође, неколико пута смо налазили кесе са смећем поред врата, па чак и сукрвицу по хаустору. Ово ми личи на враџбине”, прича за портал ИнфоБијељина један од станара зграде у којој се, како наводи, дешавају необичне ствари.

Додаје да жели да остане анониман јер се плаши за своју, као и за безбједност своје дјеце, комшија и гостију који их посјећују.

Комунална полиција је, подсјетимо, о свему обавијештена, о чему свједочи и то што је Молба, коју су им станари ове зграде послали, овјерена.

Међутим, из Комуналне полиције кажу да пријава постоји, али се односи на просипање воде у стубишту, да је госпођа упозорена, и да се они, како кажу, “не баве врачањем”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана