Србац: На продају још један стан за младе

Д. Ј.
Србац: На продају још један стан за младе

СРБАЦ - Млади брачни парови у Српцу могу да конкуришу за куповину стана по повољним условима, а јавни позив који је расписао начелник општине Млађан Драгосављевић отворен је до 17. јуна ове године.

Ријеч је о трособном стану, површине око 69 квадратних метара, у згради за младе брачне парове која је у изградњи. Доступан је за куповину након одустајања једног од корисника са коначне ранг-листе, а налази се на другом спрату ове зграде.

Цијена је дефинисана одлуком Скупштине општине Србац и износи 1.200 КМ по квадратном метру, а увид у извод из пројекта на којем је видљив тлоцрт стана доступан је на интернет страници општине Србац.

Драгосављевић је рекао да је ово једна од њихових бројних пронаталитетних мјера и први овакав пројекат у Републици Српској којим ће се додијелити 20 станова површине од 59,75 до 71,55 квадратних метара по подстицајној цијени, а радови би требало да буду окончани до краја ове године.

Потенцијални кандидати, између осталог, морају бити држављани Републике Српске и БиХ и имати мјесто пребивалишта у Српцу најмање 12 мјесеци прије расписивања конкурса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана