Спортисти и кувари помажу дјечаку Огњену Дрљачи

Маријана Миљић Бјеловук
Foto: ГС

ЛАКТАШИ - На хуманитарном тренингу који ће вечерас бити одржан на тргу у Лакташима биће прикупљан новац за лијечење шестогодишњег дјечака Огњена Дрљаче који болује од епилепсије.

Градоначелник Лакташа Мирослав Бојић рекао је да је иницијативу за организовање хуманитарног тренинга покренуо Клуб борилачких спортова "Вук" с циљем да буде прикупљено што више новца за лијечење шестогодишњег Огњена који живи са оцем, а који је борац прве категорије.

- За такве хуманитарне акције они увијек имају нашу подршку. Договорили смо се да им вечерас уступимо трг. Поред спотских клубова учешће у овој акцији узеће и културно-умјетничка друштва, те велики број невладиних организација - рекао је Бојић "Гласу Српске". 

Он је навео и да ће на тргу бити и врсни кувари Бојан Драгић и Предраг Тошић који ће спремати јела за све присутне.

- Сав прикупљени новац биће прослијеђен за Огњеново лијечење које је итекако скупо, јер често путује и у уностранство и све то изискује велику суму новца. Ми смо до сада помагали колико смо били у могућности. Настављамо у том правцу. Овим путем позивамо и грађане да се одазову у што већем броју и да помогну нашем Огњену колико могу - навео је Бојић.

Сви који желе помоћи шестогодишњем Огњену Дрљачи могу то учинити уплатом у Атос банци на број жиро - рачуна 5676035000229111 на име Борислав Дрљача.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана