Со Пале: Три одборника ДЕМОС-а вратила мандате

Срна
Со Пале: Три одборника ДЕМОС-а вратила мандате

ПАЛЕ - Одборници Демократског савеза - ДЕМОС у Скупштини општине Пале Ацо Станишић, Дејан Којић и Срђан Бутулија вратили су одборничке мандате освојене на локалним изборима одржаним у новембру 2020. године.

Станишић и Којић одлучили су се на овај потез јер већ обављају извршне функције у предузећима "Електродистрибуција" Пале и "Водовод и канализација" Пале, док је Бутулија на посљедњој сједници избран за замјеника начелника општине Пале, па желе да дају простора својим страначким колегама који су остварили завидне резултате на протеклим изборима, саопштено је из ДЕМОС-а.

"Овај чин још један је од показатеља досљедне политике паљанског ДЕМОС-а и тога да ова огранизација није само интересна скупина усмјерена на успјех неколицине појединаца, већ озбиљна политичка организација која уважава залагање свих својих чланова, те поштује подршку коју су грађани дали сваком кандидату ДЕМОС-а, како појединачно, тако и листи у цјелини", наводи се у саопштењу.

Након враћања мандата Станишића, Којића и Бутулије, одборници ДЕМОС-а у паљанској скупштини су, уз Бојана Чвора, Предраг Благојевић, Бојан Вуковић и Иван Југовић, који ће, како је саопштено, наставити рад у интересу свих грађана Пала.

Општински одбор ДЕМОС-а Пале захвалио се суграђанима на указаном повјерењу, те поручио да ће и у наредном периоду сва своја знања и ресурсе усмјерити на раст и развој општине и у интересу свих грађана, трудећи се да не изневјере указано повјерење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана