Шљивић: У Републици Српској стасава нова генерација младих жена афирмисаних у политичком и јавном животу

Г.С.
Шљивић: У Републици Српској стасава нова генерација младих жена афирмисаних у политичком и јавном животу

ПАЛЕ - Одборница ДНС-а у Скупштини општине Пале Николина Шљивић обиљежила је данас са својим сарадницима 8. март – Међународни дан жена, подјелом ружа припадницама љепшег пола на Палама.

Том приликом Шљивић је истакла да је Међународни дан жена изузетно битан празник, којим се обиљежава вијековна борба жена за политичка и људска права.

„Жене су одувијек биле стуб породице, док је породица стуб друштва. Без жена у политичком, јавном и економском животу, наш свијет би био потпуно другачији и баш због тога је битно да се данас присјетимо свега онога што овај датум значи и представља.“

Она је још додала да у Републици Српској стасава једна нова генерација младих жена афирмисаних у политичком и јавном животу, која је доказала да је спремна да се ухвати у коштац са свим друштвеним изазовима и проблемима са којима се суочавају Република Српска и Босна и Херцеговина.

„Желим овом приликом, још једном, да честитам 8. март – Међународни дан жена свим припадницима љепшег пола уз жељу да сваки сљедећи 8. март дочекујемо додатно оснажене у друштву са што мање разлика, а што више једнакости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана