Скупштина града Бијељина: Иницијатива за опозив градоначелника на сједници 8. фебруара

Срна
Скупштина града Бијељина: Иницијатива за опозив градоначелника на сједници 8. фебруара

БИЈЕЉИНА- Иницијатива за опозив градоначелника Бијељине Љубише Петровића биће на дневном реду сједнице Скупштине града у сриједу 8. фебруара, најављено је из градског парламента.

Из Скупштине града напомињу да ни након ургенције градоначелнику до данас није достављен ниједан материјал за ову сједницу, нити је одговорено на ургенцију.

Скупштина је 12. јануара упутила подсјетник градоначелнику за ову сједницу, гдје су наведене све тачке дневног реда које по програму рада треба да се нађу на засједању, а рок за доставу материјала је 20. јануар.

"С обзиром на то да постоје законом дефинисани рокови у којима је неопходно да се иницијатива за опозив градоначелника нађе у скупштинског процедури, а да не постоји одговор да ли ће и када бити достављени остали материјали, сазвана је сједница Скупштине града са наведеним дневним редом", наводи се у саопштењу.

Из Скупштине су напоменули да ће, након што градоначелник достави потребне материјале, бити сазвана наредна сједница Скупштине града на чијем ће дневном реду бити сви материјали који буду достављени од градоначелника и других овлаштених предлагача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана