СДС Семберија: Све већи број младих чланова

ГС
СДС Семберија: Све већи број младих чланова

БИЈЕЉИНА - Странка демократске Српске Семберија у само једном дану је богатија за чланство 10 младих људи који су се професионално већ остварили, а путем ове странке, како истичу, желе да заједнички реализују идеје које ће унаприједити друштвени живот у Бијељини и позиционирати је као препознатљив град у Републици Српској и регији.

Генерални секретар СДСС-а Дарко Митрић захвалио је новим члановима на повјерењу које су исказали руководству ове странке, истакавши да је чланство у СДСС-у част, али и обавеза.

“Обавеза је, у смислу да дамо све од себе и изградимо квалитетну странку која ће допринијети развоју нашег града. Циљ је да од Семберије направимо боље мјесто за живот, а највећи ресурс, о било којој области развоја да говоримо, јесу управо млади људи”, поручио је Митрић.

Он је подсјетио да је СДС Семберија недавно потписала споразум са СНСД-ом, као и низом странака које су подржале кандидатуру предсједника СДС Семберија Миће Мићића за нови градоначелнички мандат.

“Ови споразуми подразумијевају заједничко дјеловање на реализацији капиталних пројеката у Граду Бијељина, али ће за будући развој ове регије кључна бити визија и енергија нових генерација”, био је јасан Митрић.

Међу омладинцима који су данас приступили СДСС-у је и Бојан Новокмет, рођени Требињац, који је шест година професионално играо одбојку за бијељински “Радник”.

“Прије три године сам се преселио у Бијељину и сматрам да је предсједник СДСС-а Мићо Мићић успио да од Бијељине направи град препознатљив по напретку и развоју. Ово јесте млада странка, али са познатим лицима на политичкој сцени, те се надам да ће њихово искуство и наша енергија и спремност на рад, бити добитна комбинација”, додао је Новокмет.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана