СДС Семберија: На све лажи одговорићемо истином и резултатима

ГС
СДС Семберија: На све лажи одговорићемо истином и резултатима

БИЈЕЉИНА - Странка демократске Српске Семберија (СДСС) позвала је данас све који имају доказе о куповини гласова да о томе обавијесте надлежне органе, а не да измишљају куповину, истичући да грађани Бијељине јасно виде да нико од конкурената Миће Мићића нема ни идеје ни програма како да свима у овом граду буде боље и да им је једини програм како да укаљају личност и дјело Мићића или неког од његових сарадника.

 “На све лажи и клевете од оних који су свјесни да их у недјељу чека још један убједљив пораз, изборни штаб СДС-а Семберија и Миће Мићића ће одговарати само истином и резултатима”, саопштено је из ове странке.

У саопштењу се наводи да неки “заведени људи који мрзе и Мићу Мићића и оно што је до сада урађено у Бијељини, потурају лажи о стању у СДС-у Семберија и изборном штабу”.

Тешке оптужбе о уцјенама, пријетњама, отказима и суспензијама само говоре о томе шта би они радили, сматрају у СДСС-у, да се докопају и мало власти.

“Позивамо све који имају доказе о куповини гласова да о томе обавијесте надлежне органе, а не да измишљају куповину. Знају они да кандидат за градоначелника Мићо Мићић има неподијељену подршку грађана Бијељине и да ће се у недјељу, 15. новембра, то и видјети. Лажи код нас Сембераца не пролазе. И зато ће грађани Бијељине изаћи на изборе и заокружити број три”, саопштено је из СДСС-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана