СДС ће имати кандидата за градоначелника Бијељине

Срна
СДС ће имати кандидата за градоначелника Бијељине

БИЈЕЉИНА - Члан Предсједништва СДС-а Томица Стојановић изјавио је данас да ће ова странка у Бијељини имати свог кандидата за градоначелника и да на локалним изборима очекују коалициону подршку ПДП-а и још двије странке у граду.

У првом обраћању новинарима у новим просторијама СДС-а у Бијељини, након раскола унутар странке у марту, Стојановић је рекао да СДС као противкандидата, умјесто најављеног Миће Мићића, ипак очекује некога из СНСД-а, уз увјерење да ће се политичка ситуација тако промијенити до избора.
- Иза нас је буран период, СДС се у Бијељини подијелио и дио чланства нас је напустио, убједљиво највећи проценат народа остао је уз СДС, а најмање је остало функционера странке - рекао је Стојановић.

Према његовим ријечима, СДС се припрема за локалне изборе и бориће се да остане лидер у Бијељини.

- Нема предаје трона, ни лаког освајања Бијељине - поручио је Стојановић, истичући да СДС још није одлучила о имену кандидата за градоначелника у овом граду.

На конференцији за новинаре учествовао је и народни посланик у Клубу посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић, који је најавио личну подршку у кампањи за изборну побједу ове странке у Бијељини и Бањалуци.

Вукановић је рекао да ситуација у Бијељини можда људима изгледа тешка, али да је оптимиста и да вјерује у побједу "екипе која је остала вјерна идеји СДС-а" у овом граду.

О људима који су током година напустили СДС и сада дјелују у другим политичким странкама, Вукановић је изнио низ ружних ријечи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана