Sberbank а.д. Бањалука донирала дјечије игралиште вртићу у Козарској Дубици

ГС
Sberbank а.д. Бањалука донирала дјечије игралиште вртићу у Козарској Дубици

Sberbank а.д. Бањалука годинама уназад настоји да што више буде укључена у активности заједнице у којој послује и да учествује у друштвено одговорним пројектима.

С обзиром  да је децембар мјесец даривања, у складу са празничним расположењем Sberbank а.д. Бањалука је овом приликом донирала дјечије игралиште вртићу „Пчелица“ у Козарској Дубици.

-Дјечији вртић „Пчелица“ из Козарске Дубице нам се обратио са молбом за донацију вањског дјечијег игралишта, те смо одлучили да као друштвено одговорна институција учествујемо у набавци и донацији овог игралишта, с обзиром да је овај вртић једини на подручју ове општине, те да броји око 170 дјеце која бораве у овој установи. Игралиште у кругу вртића је био у веома лошем и трошном стању, те ће донација новог игралишта од стране наше банке засигурно уљепшати боравак малишана у овом вртићу - изјавила је овим поводом Зорана Бабић, руководилац филијале Козарска Дубица.

Вртић „Пчелица“ у Козарској Дубици краси ново дјечије игралиште, а тобогани, љуљачке и остали реквизити за игру задовољиће потребе дјеце која ће имати лијеп и нов вањски простор за игру.

-Малишани у нашем вртићу ће спремни и у много бољем вањском окружењу дочекати 2021. годину захваљујући донацији Sberbank. Овом приликом им се захваљујемо на томе што су се одазвали нашем позиву и препознали значај новог игралишта за дјецу. На овај начин освјежили смо вањски простор у  којем наши малишани бораве, те је омогућено да у много љепшем и веселијем амбијенту проводе своје вријеме, када то дозвољавају временски услови - изјавила је Гордана Радовић, директор вртића „Пчелица“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана