Рајчевић: СНСД спремно дочекује предстојеће локалне изборе

Срна
Рајчевић: СНСД спремно дочекује предстојеће локалне изборе

ЗВОРНИК - Предсједник Изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић истакао је данас у Зворнику да СНСД спремно дочекује предстојеће локалне изборе и оцијенио да је с тим у вези стање у изборној јединици седам традиционално добро.

"У Зворнику имамо добро организовану локалну страначку структуру, имамо кандидата за градоначелника - Зорана Стевановића и сјајну листу и ту неће бити никавих изненађења", рекао је Рајчевић.

Рајчевић је, прије сједнице Изборног штаба СНСД-а за изборну јединицу седам, рекао новинарима да је ова изборна јединица увијек била традиционално упориште СНСД-а и да нема разлога да тако не буде и овај пут, те додао да ове године странка има нови концепт који је назван "Штаб у покрету".

"По том концепту циљ нам је да обиђемо сваки локални одбор СНСД-а у Републици Српској, као и у оним јединицама локалне самоуправе у Федерацији БиХ гдје СНСД излази или са листом или са кандидатом за начелника, како би остварили непосредан контакт са аспекта Изборног штаба са локалним организацијама СНСД-а", каже Рајчевић.

Он је додао да се жели добити права информација са терена о стању страначке организације и о ономе шта се до сада успјело остварити.

"Посебно смо спреми и мобилисани и мислим да ће ово бити брљантна побједа СНСД-а и да ће по питању предстојећих избора сигурно бити остварен изборни циљ који је пред нас ставио Извршни комитет СНСД-а, а то је побједа у 80 одсто јединица локалне самоуправе", истакао је Рајчевић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Зворник Зоран Стевановић нагласио је да је зворнички СНСД спреман за изборе и да увијек иде на побједу кад је ријеч о кандидату за градоначелника и одборничкој листи која је убједљиво најјача.

"Заједно са својим коалиционим партнерима показали смо до сада добре резултате и приликом избора, а након избора својим радом. Мислим да суграђани знају да је то опција коју не треба мијењати", рекао је Стевановић.

Истичући да Зворник има добру сарадњу са свим ниовима републичке власти, посебно са Владом Републике Српске, Стевановић је оцијенио да ће у Зворнику и у наредне четири године бити иста поставка власти која ће наставити пут напретка за добро свих његових становника.

Он је нагласио да зворнички СНСД са својим коалиционим партнерима увијек иде напријед, својим радом доказује да се за изборе припрема током све четири године, али са задатком да непосредно пред изборе подсјети суграђане шта је све урађено за добро свих и да се представе нови планови и пројекти.

Састанку су присуствовали представници СНСД-а и кандидати за начелнике општина и градоначелника са регије Бирач, односно Изборне јединице седам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана