Прњавор: Премијерно гостовање младих глумаца из Челинца

Срна
Прњавор: Премијерно гостовање младих глумаца из Челинца

ПРЊАВОР - Извођењем позоришне представе “Наше ствари” Драмске секције Челинац вечерас је у Прњавору настављена 6. позоришна ревија “Прњавор и пријатељи”.

Редитељ представе Николина Јовичић рекла је Срни да је представа настала као ауторски текст свих који раде у Драмској секцији, а указује на дјечије виђење односа са родитељима, у школи и свакодневних ситуација са којима се сусрећу у животу.

“Драго нам је да смо вечерас у Прњавору јер нам је ово прво гостовање изван Челинца са нашом првом представом”, рекла је Јовичићева.

Она је навела да Драмска секција у Челинцу постоји годину и по дана, а у свом саставу има 16 чланова узраста од осам до 14 година.

“Од оснивања радимо без прекида, а ни корона нас није зауставила у активностима. За идућу годину имамо у плану снимити филм на тему плеса и на сцену поставити двије нове представе”, рекла је Јовичићева.

Милица и Марија Топић у представи имају по четири улоге. Једногласне су у оцјени да им није тешко уживити се у више ликова, а да је рад у Драмској секцији занимљив и забаван.

Позоришна ревија у Прњавору биће настављена и наредног мјесеца када ће се позоришној публици у овој општини представити глумци из Новог Града, Добоја и Лакташа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана