Прикупљена средства за финансирање вантјелесне оплодње за 16 парова

Срна
Прикупљена средства за финансирање вантјелесне оплодње за 16 парова

ЗВОРНИК - У Зворнику су вечерас прикупљена значајна средства за финансирање процеса вантјелесне оплодње за 16 зворничких брачних парова на донаторској вечери коју је организовало Удружење породица са проблемом стерилитета “Бебе 1” из тог града.

Предсједник Удружења “Бебе 1” Николина Оро рекла је новинарима да је донаторској вечери присуствовао велики број привредника из Зворника, Републике Српске и Србије, друштвено-политичких и културних радника и суграђани, који су куповином улазница по цијени од 50 КМ дали допринос да акција успије.

“Донаторско вече својим донацијама подржале су здравствене и друге установе, те познати спортисти који су поклонили своје дресове, као и бутици са познатим модним маркама, креатори са својим одјевним предметима, сликари са својим сликама и други”, навела је Оро.

Она је додала да је одзив био одличан и све су улазнице распродате.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић рекао је на донаторској вечери да Градска управа у континуитету подржава ово удружење, додавши да је Зворник један од првих градова у региону који је из локалног буџета подржао плаћање трећег покушаја вантјелесне оплодње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана