Приједорски Демос и НДП у коалицији излазе на изборе: Циљ клуб одборника

Срна
Приједорски Демос и НДП у коалицији излазе на изборе: Циљ клуб одборника

ПРИЈЕДОР - Под именом Коалиција Демос–НДП ове двије странке наступиће у Приједору заједно на локалним изборима, најавио је данас предсједник Градског одбора Демоса Приједор Томислав Прпош.

- Вођени смо идејом укрупњавања политичке сцене у Приједору, па и у Републици Српској. Мислим да заједнички можемо стићи до промовисаног циља – одборнички клуб у Скупштини града Приједора, а политички циљеви ове двије странке су блиски, тако да мислим да ће гласачи препознати наше намјере - рекао је Прпош на конференцији за новинаре у Приједору.
Он је изразио убјеђење да ће ова коалиција постићи добар резултат, додајући да је ЦИК БиХ овјерио ову коалицију и да предстоји доста рада.

Повјереник Градског одбора НДП-а Приједор Силви Милановић рекла је да су свима који прате политички живот у Приједору познате турбуленције које су ову странку пратиле до сада.

- То нас није омело и ми и даље радимо пуном паром и присутни смо на политичкој сцени. Са Демосом смо договорили заједнички наступ и очекујемо три одборника - рекла је Милановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана