Приједор: За помоћ болници до сада прикупљено око 340.000 КМ у новцу и роби

Срна
Приједор: За помоћ болници до сада прикупљено око 340.000 КМ у новцу и роби

ПРИЈЕДОР - У акцији прикупљања средстава за унапређење рада и функционисања болнице "Доктор Младен Стојановић" Приједор до сада је прикупљено око 340.000 КМ у новцу и роби уз учешће четрдесетак привредника и физичких лица са приједорског подручја, саопштио је данас одбор задужен за координацију ових активности.

Члан Одбора Младен Јелача захвалио је свим привредницима и појединцима за помоћ и позвао грађане да се прикључе овој акцији у складу са могућностима.

"Наши грађани нас требају и треба да им пружимо оно што је неопходно да у случају потребе буду лијечени на адекватан и квалитетан начин", рекао је Јелача.

Осим апарата, хигијенског материјала и заштитних средстава који су већ набављени кроз појединачне донације, одбор за праћење и кориштење средстава координира набавке у складу са исказаним потребама болнице.

"Циљ нам је да се изврше неопходне набавке како би могли одговорити изазовима у овој ситуацији.

Радимо у складу са потребама наше болнице, да бисмо пружили заштиту и адекватно лијечење нашим суграђанима", додао је Јелача.

Одбор је именован на приједлог Градског штаба за ванредне ситуације, а, осим Јелаче, чине га Енес Кахримановић и Горан Бојић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана