Приједор: Радаковић приступила СПС

Г.С.
Приједор: Радаковић приступила СПС

ПРИЈЕДОР - Одборник у Скупштини града Приједора Слађана Радаковић приступила је Социјалистичкој партији Српске и убудуће ће дјеловати у клубу одборника СПС, саопштили су из Градског одбора СПС Приједор. Радаковићева је након састанка са предсједником СПС Приједор Душком Милетићем истакла да хоће да допринесе испуњењу циљева и политика СПС.

- Настављам дјеловање са вриједним људима који имају конкретне циљеве и народне политике. Подршка СПС-у је уједно и подршка младим људима који великом енергијом и радом мијењају ствари на боље - поручила је Слађамна Радаковић.

Предсједник Градског одбора СПС Приједори носилац листе Социјалистичка партија Српске - СПС - Горан Селак у изборној јединици 1 Душко Милетић пожелио је добродошлицу Радаковићевој и поручио да јачањем партије, јачају и капацитети којима СПС може да утиче на рјешавање реалних проблема са којима се народ бори.

- Имамо широку подршку јер се боримо за рјешења која људи подржавају без обзира на политичку припадност. СПС окупља вриједне и добре људе и није чудно што смо једина партија у Српској која биљежи сталан раст - истакао је Милетић.

Слађана Радаковић је на Локалним изборима 2020. године наступила као независни кандидат и добила је 1044 гласа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана