Приједор: Фирма "Центар дизел мотора" поклонила агрегат Дому здравља

Срна
Приједор: Фирма "Центар дизел мотора" поклонила агрегат Дому здравља

ПРИЈЕДОР - Приједорска фирма "Центар дизел мотора" данас је Дому здравља поклонила агрегат вриједан 7.030 КМ, саопштено је из Градске управе.

Градоначелник Приједора Далибор Павловић изјавио је да је контактирао власника фирме за куповину овог агрегата да би се помогло Дому здравља, те му захвалио за показану друштвену одговорност.

Павловић је истакао да је овим отклоњена опасност да се понове проблеми са вакцинама које је Приједор недавно имао, те је позвао и остале фирме да буду друштвено одговорне и да у складу са својим могућностима помогну установама у граду на овај или сличан начин.

Помоћник директора Дома здравља Приједор Дијана Ђерић рекла је да је аутоматски агрегат нешто што је установи потребно већ дужи период и захвалила је донатору у уме свих запослених.

Директор фирме Здравко Марјановић изјавио да је ово била добра прилика да се помогне здравственој установи, јер су увидјели да за тим постоји потреба.

"Потреба је да свака фирма, свака установа има агрегат. Нестаје струје и вјерујем да ће им овај агрегат бити од користи у одржавању расхладних уређаја и других уређаја у систему", рекао је Марјановић.

"Центар дизел мотора" Приједор постоји од 2003. године када је имала два радника, а сада их запошљава 18 и смјештена је у кругу Целпака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана