Представљени кандидати за одборнике СПС из Требиње

Срна
Представљени кандидати за одборнике СПС из Требиње

ТРЕБИЊЕ - Градски одбор Социјалистичке партије Српске /СПС/ из Требиња представио је вечерас кандидате за одборнике за Скупштину града на предстојећим локалним изборима.

Предсједник требињског одбора Дејан Бошњак рекао је да овај тим чине стручни и компетентни људи, чија је снага у заједништву

“Сматрам да овај град има веома велики потенцијал ако успијемо да пробудимо оне који су су се успавали и склонили у страну, да нам дају оно најбоље што могу и знају”, рекао је Бошњак.

Он је додао да је њихов циљ да врате политику гдје јој је мјесто, да она буде јавна и да што више људи у њој учествује.

Предсједник СПС-а Републике Српске Горан Селак напоменуо је да је ова странка представљена прије шест мјесеци, те да су за тај период формирали 43 општинска и градска одбора у Српској, односно БиХ.

“Покренули смо наш СПС и формирали смо слоган жБудућност Српскеж. Да то не буде само слоган, већ стварно желимо да останемо сви заједно у својим родним крајевима, градовима, општинама и допринесемо развоју наше Републике Српске”, рекао је Селак.

У Требињу су вечерас отворене и просторије Градског одбора СПС-а, а присутне биле бројне званице из јавног и политичког живота, међу којима су кандидати за градоначелника Требиња Мирко Ћурић из СНСД-а и Илија Станковић из СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана