Повеља општине предсједнику Рогатица Српске за допринос развоју

Срна
Повеља општине предсједнику Рогатица Српске за допринос развоју

РОГАТИЦА - Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић рекао је Срни да ће сутра највеће општинско признање - Повељу општине Рогатица уручити предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић за њен допринос у развоју ове локалне заједнице.

Он је додао да је Цвијановићева својим радом дужи низ година исказала све оно што треба да ради један патриота у Републици Српској.

Јагодић је истакао да је Цвијановићева са тимом људи помогла општини, па тако и ово признање додјељују и том тиму.

“Општа политика коју воде предсједник Жељка Цвијановић и екипа заједно са њом, је добробит и за Рогатицу и за Републику Српску и то је оно што нас је опредијелило да предсједника Српске наградимо нашим највећим општинским признањем”, навео је Јагодић.

Начелник општине Рогатица је подсјетио да је Влада Републике Српске обезбиједила 500.000 КМ за два пројекта у општини Рогатица, а ријеч је о изградњи Градске тржнице за шта је одобрено 350.000 КМ и проширењу Дјечијег вртића “Бамби” у овом граду са 150.000 КМ.

Јагодић је нагласио да је ових дана отвара тендер за радове на проширењу вртића, те да ће ускоро бити одабрани извођачи за Градску тржницу у Рогатици.

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић сутра у 16.50 часова посјетиће Спомен-собу и положити вијенац погинулим борцима Војске Републике Српске у Рогатици.

У 17.00 часова Цвијановићева ће присуствовати свечаној сједници поводом Дана и крсне славе општине Рогатица, најављено је из кабинета предсједника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана