Подршка СНСД-а кандидату за начелника општине Челинац Влади Глигорићу

Срна
Подршка СНСД-а кандидату за начелника општине Челинац Влади Глигорићу

ЧЕЛИНАЦ - Чланови Главног изборног штаба СНСД-а, предвођени шефом Срђаном Рајчевићем, разговарали су данас у Челницу са кандидатом СНСД-а за начелника ове општине Владом Глигорићем и члановима Општинског одбора странке.

 Рајчевић је истакао да је Глигорић човјек нове енергије који ће радити за још бољи и развијенији Челинац.

 “Будући начелник општине Челинац ће заједно са својим сарадницима, које ће обезбиједити кроз рад локалног парламента, становницима ове локалне заједнице обезиједити још бољу будућност, јер СНСД и њени кандидати су ти који слушају потребе својих суграђана”, рекао је Рајчевић Срни.

Он је нагласио да СНСД има ентузијазам који и приличи само тој странци.

 “Са будућим начлеником планирамо нове пројекте, инфраструктурни, привредни и економски препород за бољи Челинац и бољи живот његових становника. Владо Глигорић је човјек који то може, тако да гласачима на предстојећим локалним изборима неће бити тешко донијети праву одлуку”, истакао је Рајчевић.

 Кандидат СНСД-а за начелника општине Челинац Владо Глигорић поручио је да челиначки одбор СНСД-а у кампању улази са јасним програмом и јаким тимом озбиљних људи који желе да своју локалну заједницу учине још бољим мјестом за живот обичног човјека.

 “Ми слушамо потребе наших суграђана и заједно са републичком власти радићемо на стварању бољих услова за живот обичног човјека”, рекао је Глигорић Срни.

Састанку, који је одржан у простријама Општинског одбора СНСД-а Челинац, присуствовали су и чланови Главног изборног штаба ове странке Радован Ковачевић, Игор Додик и Борис Пашалић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана