Почела васкршња акција за помоћ најугроженијим

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - Србско сабрање “Баштионик” из Бањалуке започело је васкршњу добротворну акцију под називом “Будимо људи” у оквиру које ће бити уручена помоћ породицама са више дјеце, самохраним родитељима, старачким породицама, болесним лицима и другим.

Из “Баштионика” наводе да се помоћ прикупља у храни (брашно, уље, тјестенина, рижа, пасуљ, конзервирана храна, сувомеснати производи, слаткиши), средствима за хигијену и новцу.

“Новчана средства у оквиру својих могућности (пакет помоћи кошта око 60 КМ), можете уплатити на наш жиро рачун број 567-241-27000282-31 са назнаком донација-Будимо људи или путем пејпал налога”, појашњавају у овом удружењу.

Сви заинтересовани свој прилог могу оставити у једној од кутија “Баштионика” које се налазе у православним храмовима, активистима овог удружења уз евидентирање прилога путем признанице или у сједишту “Баштионика” (књижара “Ризница” у хотелу Видовић у Јеврејској улици).

Детаљније информације у вези са преузимањем и превозом помоћи заинтересовани могу да добију на телефоне број 065/526-873 и 065/792-341 или на мејл адресу [email protected].

Из “Баштионика” подсјећају да је у досадашњим акцијама, захваљујући прилозима грађанма, уручено више од 1.000 пакета помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана