Отворене пријаве за трећу "Форвард конференцију"

Г.С.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА- У току су пријаве за трећу "Форвард конференцију", која ће 9. и 10. децембра у Бањалуци окупити више од 20 домаћих и регионалних експерата из области дигиталне трансформације и паметних рјешења.

Из Министарства за научнотехнолошки развој Републике Српске саопштено је да је број мјеста ограничен и да сви који желе да присуствују овој конференцији своје мјесто могу резервисати пријавом на званичној интернет страници конференције - https://forward-conference.b2match.io/signup

Конференција ће бити одржана у Музеју савремене умјетности Републике Српске у Бањалуци и на њој ће бити ријечи о дигитализацији јавне службе, о томе зашто свакој компанији треба дигитални начин размишљања, али и о људским ресурсима, истраживању и развоју као покретачима промјена и развоја дигиталних рјешења.

Биће ријечи и о подршци компанијама у процесу дигиталне трансформације, новим начинима пословања

"Учините да дигитална трансформација функционише - Улога лидера" тема је о којој ће говорити Нилс Лодер, партнер и главни консултант у компанији Квинт из Амстердама.

"Прије 20 година, Нилс је дефинисао лични мото - обезбиједити за што више људи приступ врхунским ИТ услугама. Овај мото довео га је до позиције једног од водећих експерата и практичара у примјени лин ("Леан") принципа у ИТ", наведено је у саопштењу.

Предавање "Учините да дигитална трансформација функционише- Улога лидера“ на распореду конференције је 9. децембра од 12.00 часова у Музеју савремене умјетности Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана