Оштећене нове клупе и канте за отпатке на Сокоцу

Срна

Соколац - На Сокоцу су током протекле ноћи оштећене три нове камене клупе и канте за отпатке, недавно постављене код стадиона “Бара”, чиме је нанесена материјална штета заједници, рекао је Срни начелник општине Соколац Милован Бјелица.

Он је истакао да су ове клупе и канте постављене у оквиру припрема за недавно одржане 56. Међуопштинске омладинске спортске игре /МОСИ/.

Бјелица је додао да је општина Соколац успјела да обезбиједи значајна средства за уређење градског насеља и простора Спортско-рекреативног центра “Гласинац”, на задовољство свих грађана и учесника ове манифестације.

Он је рекао да му је жао што је појединцима засметао уређен простор са клупама за посјетиоце изграђеним од посебно тврдог материјала и новим корпама за отпатке.

У Полицијској станици Соколац речено је Срни да су у ноћи између недјеље и понедјељка, 21. и 22. јула, оштећене клупе и канте у близини стадиона “Бара” и да су по овлашћењу надлежних служби предузете мјере и радње из њихове надлежности које ће довести до расвјетљавања овог кривичног дјела и идентификовања починилаца.

Полиција је потврдила да ће настала материјална штета бити накнадно утврђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана