Одборник из Кнежева приступио СП

ГС
Одборник из Кнежева приступио СП

КНЕЖЕВО- Петко Дукић бивши одборник Селакове партије у Скупштини општине Кнежево напустио је данас ту странку и приступио СП.

Том приликом изјавио је да напушта тзв СПС због начина на који се води политика у тој странци, те због изневјерених обећања Горана Селака према грађанима Српске.

"Приступио сам СП јер је то једина озбиљна и права партија љевице и социјалиста у Српској. Ово је партија која постоји 29 година, са озбиљним кадровима и политикама од интереса за грађане Српске", рекао је Дукић.

Он је још додао да је партија којој је припадао у озбиљној кризи, те да је напуштају чланови и читави одбори по Републици Српској.

"Они су дезоријентисани, без јасних идеја, политика и визије развоја Српске. Нисам препознао којој политици припадају, а она сигурно није политика социјалистичких идеја. Због тога са поносом настављам своје политичко дјеловање у СП", поручио је Дукић.

Александар Плазинић, предсједник ОО СП Кнежево: "Захваљујем се Петку Дукићу и његовом тиму што су се одлучили да своје политичко дјеловање наставе у Социјалистичкој партији. У међусобним разговорима констатовано је да је рад за добробит грађана Кнежева и РС заједнички приоритет и у том контексту је и остварена ова сарадња"

Добродошлицу у редове СП пожељели су му потпредсједник СП Давор Стрика и потпредсједник Регионалног одбора СП у ИЈ 3 Горан Бобар.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана