Одбори Демоса и Прве СДС у Добоју наступају заједно и подржавају Јеринића

Срна
Одбори Демоса и Прве СДС у Добоју наступају заједно и подржавају Јеринића

ДОБОЈ - Градски одбори Демоса и Прве СДС у Добоју потписали су данас коалициони споразум о заједничком наступу на локалним изборима под слоганом "Добој прије свега" и подржали кандидата СНСД-а Бориса Јеринића за градоначелника.

Предсједник Градског одбора Демос Слађан Јовић, који је и носилац заједничке листе за одборнике у градском парламенту, очекује добар изборни резултат, с обзиром на то да су на листи угледни привредници, као и истакнути радници у свим областима друштва.

Јовић је навео да коалициони споразум подразумијева и подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Добоја Борису Јеринићу.

Предсједник Градског одбора Прва СДС Петар Остојић сматра да је споразум добра основа будућег рада на добробит ове локалне заједнице.

Данашњем потписивању присуствовао је и Борис Јеринић, који је као актуелни градоначелник Добоја похвалио досадашњу сарадњу са Демосом, који у Скупштини града Добоја има два одборника.

"У протеклом периоду, кроз подршку Скупштине и одборника Демоса, много је урађено на грађењу стабилне политичке ситуације и отварању низа пројеката у Добоју, што је видно на сваком кораку. Желим да ту сарадњу и добру праксу наставим", изјавио је Јеринић новинарима.

Данас је представљена и заједничка листа која броји 36 кандидата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана