Нове наредбе Бијељинског штаба за ванредне ситуације: Забрањено окупљање на јавним мјестима

ГС
Нове наредбе Бијељинског штаба за ванредне ситуације: Забрањено окупљање на јавним мјестима

БИЈЕЉИНА - Градски Штаб за ванредне ситуације усвојио је на данашњој сједници наредбу којом је Полицијска управа Бијељина задужена да контролише лица која се појављују испред Кванташке пијаце, саопштено је из бијељинске Градске управе.

На сједници је усвојена и наредба Штаба којом ће од сутра бити забрањено окупљање на јавним мјестима на подручју града Бијељина, у градском парку, излетиштима и викенд насељима на подручју града, као и код теретана на отвореном.

- Надзор над спровођењем ове наредбе вршиће Министарство унутрашњих послова Републике Српске - Полицијска управа Бијељина - наведено је у саопштењу.

Штаб за ванредне ситуације града Бијељина препоручио је трговинским центрима, апотекама и банкама да уторком и петком од седам до десет часова пружају услуге искључиво лицима са навршених 65 и више година, уз придржавање свих мјера заштите које се односе на дезинфекцију, социјално растојање и боравак у просторији до три лица.

- Лицима млађим од 65 година препоручује се да у наведеном периоду не обављају куповину и послове у банкама - навели су из градског Штаба за ванредне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана