Невријеме погодило Теслић, велика штета у насељима Јелића Поток и Витковци

Срна
Невријеме погодило Теслић, велика штета у насељима Јелића Поток и Витковци

Теслић - Невријеме које је синоћ погодило општину Теслић причинило је велику штету на путној инфраструктури у насељима Јелића Поток и Витковци, а поплављено је и неколико домаћинстава, рекао је Срни начелник ове локалне заједнице Милан Миличевић.

Он је рекао да се у Јелића Потоку излио бујични поток који је поплавио неколико домаћинстава, док су уништена три пјешачка моста и један бетонски за моторна возила.

Миличевић каже да је већа штета причињена у Витковицима гдје је вода ушла у неколико објеката, те уништила неколико пјешачких мостова и оштетила локални пут.

Он је навео да је ноћас од 3.00 часа ангажована механизација и да се приступило санирању причињене штете.

“Нажалост, по обичају, санирамо посљедице док су узроци увијек исти”, рекао је Миличевић, који за штету причињену невременом криви комуналну недисциплину мјештана и недостатак реда у сјечи шума.

Он је најавио да ће бити предузети кораци како би се становништво освијестило да комунални отпад треба да одлаже у за то предвиђена мјеста.

Миличевић истиче да је потребно и да се заведе шумски ред како грање, трупци и остало смеће не би правили бране на мостовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана