Невладина организација “Миленијум”: Прикупљају слаткише за дјецу из социјалних категорија

Д. Ј.
Невладина организација “Миленијум”: Прикупљају слаткише за дјецу из социјалних категорија

СРБАЦ - Невладина организација “Миленијум” из Српца покренула је 18. годину заредом хуманитарну акцију “Један слаткиш-једно дијете” у оквиру које прикупља слаткише за дјецу из социјално угрожених и вишечланих породица.

Извршна директорица “Миленијума” Санела Видовић каже да ће слаткиши бити упаковани у поклон-пакетиће који ће се уручити дјеци пред новогодишње празнике.

- Ових дана поставили смо украсне кутије у школе, јавна предузећа и продавнице широм србачке општине па позивам грађане да подрже акцију, убаце барем један слаткиш у кутију и уљепшају празнике онима којима је то најпотребније - рекла је Видовићева.

Она је додала да ће се прикупљати и новчани прилози, а уплате се могу извршити до 24. децембра на рачун НВО “Миленијум” који је отворен у НЛБ Банци на број: 56201080237501-83.

- Прошле године на овај начин подијелили смо око 300 пакетића за дјецу из социјалних категорија, која се налазе на евиденцији Центра за социјални рад. Надамо се добром одзиву донатора и ове године јер ће многим малишанима ово бити једина прилика да добију пакетић за празнике - истакла је Видовићева.

Акцију “Миленијума” подржали су и Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.”, Савјет ученика Центра средњих школа “Петар Кочић” и Црвени крст.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана