Наредна "Зима у Источном Новом Сарајеву" биће још садржајнија и атрактивнија

Срна
Наредна "Зима у Источном Новом Сарајеву" биће још садржајнија и атрактивнија

ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО - Овогодишња манифестација "Зима у Источном Новом Сарајеву" била је успјешна упркос неповољним временским условима јер је привукла бројне грађане, кажу у општинској управи и најављују да ће наредна бити још садржајнија и атрактивнија.

Начелник општинског Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Игор Ђокановић рекао је Срни да посебно радује чињеница да је велики број малишана уживао у садржајима овогодишње манифестације која је била организована на простору будућег трга "Србија", наводећи податак да је на клизалишту клизало око 1.700 дјеце.

Ђокановић подсјећа да су грађани 9. јануара, поводом Дана Републике Српске, могли да уживају у изузетно квалитетној музици састава "Катера", док је завршно вече одржан изузетно посјећен концерт Сергеја Ћетковића поводом православне Нове године.

"Добили смо веома позитивне коментаре грађана, тако да ћемо ову, већ традиционалну манифестацију, настојати да додатно обогатимо. Трудићемо се да и убудуће доводимо актуелне извођаче како би смо грађанима обезбједили што квалитетнији зимски садржај", истакао је Ђокановић.

Он је подсјетио да је у оквиру "Зиме у Источном Новом Сарајеву", која је трајала од 22. децембра до 14. јануара, био активан и зимски базар гдје је 13 излагача грађанима понудило своје рукотворине и производе, док је пет младих становника ове општине било ангажовано на инфопулту.

"Најважније је да смо промовисали будући трг жСрбијаж који је већ почео да остварује своју примарну намјену, а то је окупљање људи", закључио је Ђокановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана