Начелник Какња донио низ наредби: Забрањено дангубљење и "сијела" уз кафу на послу

ГС
Начелник Какња донио низ наредби: Забрањено дангубљење и "сијела" уз кафу на послу

КАКАЊ - Начелник општине Какањ Мирнес Бајтаревић донио је низ наредби и упутстава чији је циљ побољшање радне дисциплине и ефикасности рада општинских службеника, преноси портал Кликс.

Сви службеници, према наредби, морају бити сусретљиви и љубазни у контакту с грађанима, "нема дангубљења на послу", а грађани "морају бити на првом мјесту".

Грађане је позвао да напишу и негативне и позитивне примјере сусретљивости и понашања опћинских службеника.

- Бајтаревић од првог дана ступања на дужност свакодневно инсистира на сталном побољшању свих аспеката квалитета услуга које се пружају грађанима. Унутар зграде општине, забрањена је свака врста непотребног окупљања службеника и било каква врста "сијела" уз кафу - наводи се у саопштењу.

Пушење је забрањено у свим просторијама општине, а за ту сврху одређени су спољни простори (терасе), уз обавезу да задржавања буду краћа и у разумном броју и да не нарушавају динамику рада.

- Кафа и остали безалкохолни напици које купује општина Какањ служе се на састанцима и сличним ситуацијама када долазе гости, а општински службеници у вријеме паузе за кафу користе инсталисане аутомате за топле и хладне напитке на комерцијалној основи - наводе из Општине Какањ.

Кафа и напици који се набављују и плаћају буџетским средствима општине Какањ морају бити произведени у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана