Mozzartov хуманитарни тикет обрадовао удружења широм Српске

ГС
Foto: Mozzart

Племенити кладиоци настављају да типују у Mozzartovoj акцији „Хуманитарни тикет у подне“, а они најуспјешнији су у протеклом периоду својим добицима обрадовали удружења од сјевера до југа Републике Српске.

Између осталих, обрадовали су Удружење самохраних родитеља „Осмијех анђела“ из Приједора које окупља 160 чланова са 200 дјеце. За њих је типовао познати глумац Борис Пинговић, а у овом удружењу не крију да им је тај гест измамио осмјехе.

-Пријатно су нас изненадили представници компаније Mozzart. Донацију смо искористили у хуманитарне сврхе као помоћ нашим члановима и њиховој дјеци и заиста нам је добродошла. Иначе, егзистирамо од донација које добијемо, пројеката и грантова, па нам свака помоћ много значи- каже предсједница Удружења „Осмијех анђела“ Приједор Гордана Штрбац, Приједор.

„Хуманитарни тикет у подне“ обрадовао је из Удружење родитеља са четворо и више дјеце у Лакташима. Њима је срећу донио Дамир Микец, спортиста који је освојио прву медаљу на Олимпијским играма у Токију. Из овог удружења поручују да су захвални и Mozzartu и племенитом спортисти на овом гесту.

Захвални су и срећни и у Хуманитарном удружењу жена „Херцеговка”. Добитак је у Невесиње  упутио познати књижевник и публициста Милосав Самарџић. Оно што повезује Mozzart и ово удружење је хумана мисија и друштвено одговорни рад.

То је препознао и глумац Вук Салетовић који је саставио добитни тикет, а освојени износ прослиједио је Удружењу родитеља дјеце и омладине с посебним потребама и лица са инвалидитетом „Корак наде“ Брод. Та донација је обрадовала чланове овог удружења и добро ће им, кажу, доћи као помоћ у раду. Из компаније Mozzart поручују да је управо то циљ ове акције- да помогну онима који помажу другима.

-Кроз акцију „Хуманитарни тикет у подне“, уз помоћ племенитих кладилаца, трудимо се да помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија. Посебно смо срећни што су наше донације стигле бројним хуманитарним удружењима са којима дијелимо племениту мисију, а акција ће се наставити и у наредном периоду- каже руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа Селма Салкановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана