Момир Ристић кандидат за начелника општине Шековића

Срна
Момир Ристић кандидат за начелника општине Шековића

Актуелни начелник општине Шековићи Момир Ристић поново је кандидат СНСД-а на ову функцију на предстојећим локалним изборима.

Промоцији кандидата Општинског одбора СНСД-а Шековићи за предстојеће локалне изборе присуствовао је и потпредсједник странке Радован Вишковић, који је оцијенио да ће изборни резултат бити бољи бар за 10 одсто у односу на последње локалне изборе.

Вишковић је истакао да становници Шековића најбоље знају о каквом је кандидату ријеч.

- Нека само виде како су се Шековићи развијали у посљедње четири године од када је на власти кадар СНСД-а, за разлику од неког претходног времена када овдје ова партија није била на власти - напоменуо је Вишковић.

Он је поручио да ће Влада и институције Српске наставити да помажу развој ове локалне заједнице, као што су то и до сада радиле.

Ристић је захвалио руководству СНСД-а на републичком нивоу и политичким субјектима у Шековићима за подршку, те поручио да ће развојни пројекти, који су у току, као и они који се планирају, бити настављени.

Он је подсјетио да су Шековићи изразито неразвијена општина, те да је њено руководство успјело да преброди кризу изазвану вирусом уз подршку Владе Републике Српске.

- Немамо много заражених. У посљедња четири мјесеца заражено је троје што је доказ да смо добро одрадили посао - навео је Ристић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана