Мирослав Бојић кандидат СНСД-а за начелника Лакташа

Срна
Мирослав Бојић кандидат СНСД-а за начелника Лакташа

ЛАКТАШИ - Мирослав Бојић /СНСД/ на предстојећим локалним изборима биће заједнички кандидат СНСД-а, СПС-а, СП-а, ДНС-а, Демоса, Уједињене Српске и Партије уједињених пензионера за начелника општине Лакташи.

Бојић, који је споразум о подршци за кандидатуру потписао данас у Лакташима са представницима општинских организација ових партија, рекао је да на предстојећим изборима очекује убједљиву побједу, те захвалио коалиционим партнерима на подршци.

"Настављамо путем који су наши претходници почели, а то је пут развоја општине, стварања бољег и сигурнијег амбијента за живот грађана и сви партнери којима је то циљ су добродошли", рекао је новинарима Бојић након потписивања споразума.

Он је навео да је одборничка листа кандидата СНСД-а за скупштину општине Лакташи завршена да се чека њено потврђивање, као и да је ријеч о подмлађеној листи, чија је карактеристика спој младости и искуства.

Предсједник Општинског обора ДНС-а Лакташи Саша Панић рекао је да је Бојић кандидат који доноси нову енергију, те да је добио једногласну подршку овог општинског одбора.

Панић сматра да је с циљем развоја Лакташа потребно више радити на успостављању сарадње са републичким институцијама, у смислу привлачења инвестиција за реализацију неких великих пројеката у општини, те јачања индустријске зоне.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Лакташи Александар Ђурашиновић рекао је да ова партија први пут излази на локалне изборе, те да очекује да постане парламентарна странка у овој општини.

"Циљ нам је да узмемо учешће у одлучивању за важна питања у овој општини, те смо припремили и листу кандидата за одборнике", рекао је Ђурашиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана