Милићевићеву кандидатуру за начелника Шамца подржали СДС и Независна странка "Др Михајло Товирац"

Срна
Милићевићеву кандидатуру за начелника Шамца подржали СДС и Независна странка "Др Михајло Товирац"

ШАМАЦ - Општински одбори Народног демократског покрета (НДП) и Српске демократске странке (СДС), те Независна странка "Др Михајло Товирац" потписали су данас у Шамцу коалициони споразум којим је предвиђена подршка кандидатури Ђорђа Милићевића за начелника општине на предстојећим локалним изборима.

Коалициони партнери су на свечаности потписивања споразума констатовали да су иза Милићевића конкретни резултати и да је у протекле четири године испунио све што је грађанима обећао, а у неким сегменима отишао и корак даље.

Милићевић, који је и предсједник Општинског одбора НДП-а, рекао је да је за добробит свих грађана потребно одговорно, дисциплиновано и предано руковођење општином и да ће у том смислу бити настављена и досадашња добра сададња и са Владом Републике Српске и Савјетом министара.

- Шамац данас изгледа сасвим другачије, овдје је било преко 10 милиона директних инвестиција, са око 200.000 КМ смо помогли домаћу привреду и то су неки од резултата о којима желим да упознам наше грађане - рекао је Милићевић, који је и актуелни начелник Шамца.

Он је нагласио да су грађани били свједоци велике разлике у управљању општином до 2016. године и након тога, оцијенивши да су искоријенили сваки вид непотизма и корупције на подручју општине Шамац.

Милићевић је позвао и друге политичке субјекте да се придруже овој коалицији, чији је слоган "Људи прије свега", да би био настављен континуитет "здраве политике у општини Шамац с циљем стварања услова за бољи живот сваког човјека".

Предсједник Општинског одбора СДС-а Благоје Симић рекао је да је одговорно и дисциплиновано управљање општином Шамац разлог за наставак сарадње.

- СДС је задовољан досадашњим радом актуелног начелника и дајемо му пуну подршку да настави са развојем локалне заједнице и добрим пројектима - рекао је Симић.

Независна странка "Др Михајло Товирац" до сада је била у опзицији, а лидер странке каже да је Милићевић задобио њихово повјерење јер је испунио све што је обећао.

- Ми нисмо нашли ниједну замјерку у досадашњем раду начелника Милићевића и увјерени смо да ће у изборној трци веома лако побиједити противкандидата - рекао је Товирац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана