Мићић: На првој сједници нови предсједник и замјеник градоначелника

Srna
Мићић: На првој сједници нови предсједник и замјеник градоначелника

БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић рекао је данас да ће на првој сједници Скупштине града бити изабран нови предсједник Скупштине, као и замјеник градоначелника.

"У складу са Споразумом који смо ми /СДСС/ потписали са СНСД-ом и његовим лидером Милорадом Додиком на првој сједници Скупштине ћемо промијенити и предсједника Скупштине и замјеника градоначелника, што је увод у неку нову скупштинску већину", рекао је Мићић, који је предсједник Странке демократске Српске Семберија /СДСС/.

Он је навео да је сада најважније да се функционише на најбољи могући начин како не би дошло до било каквог застоја у раду Скупштине и скупштинских органа.

"Сада је неопходно да усвојимо ребаланс буџета, да пројекти кои су започети иду својим током, то нам је много битиније од онога да ли ће и ко бити начелник којег одјељења", изјавио је Мићић новинарима.

Он је нагласио да је веома важно да и Скупштина и Градска управа функционишу на најбољи начин, те да се избори спроведу заједно са свим онима који су се оријентисали за потребе грађана и за пројекте у Бијељини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана