Медицински факултет Фоча: До суботе други уписни рок за студенте медицине на енглеском језику

Srna
Медицински факултет Фоча: До суботе други уписни рок за студенте медицине на енглеском језику

ФОЧА - Други рок за упис прве генерације студената медицине на енглеском језику на Медицинском факултету Фоча Универзитета у Источном Сарајеву отворен је до суботе, 26. септембра, а пријемни испит биће одржан у понедјељак, 28. септембра онлајн, саопштено је из ове високообразовне установе. Из Медицинског факултета Фоча подсјећају да од академске 2020/2021. године почиње извођење наставе на енглеском језику, те истичу да су први факултет у Републици Српској који у октобру дочекује прву генерацију студената Медицине на студијски програм Медицина на енглеском језику.

Овај студијски програм представља прилику за стицање високог образовања у складу са европским стандардима, као и искорак у квалитету високог образовања и напредак када је у питању образовање кадра медицинске струке, будућих љекара чије ће знање и вјештине бити прилагођени савременим токовима, наводе из Медицинског факултета.

"На овај начин, Медицински факултет Фоча прави значајан искорак у будућност - постајемо мотор развоја Универзитета у Источном Сарајеву, те се надамо да ће наш квалитет бити препознат у цијелом региону", истичу у овој високообразовној установи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана