Лото грозница тресе Бијељину: Сви се питају ко се пробудио као милионер

ГС
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА- Од када се синоћ у Бијељини прочула вијест да је у том граду уплаћен лото-листић захваљујући којем је неко постао милионер, не престају нагађања о томе ко би могао бити тај срећник или срећница.

Одмах су почела нагађања, а настављена су и јутрос, па се о лото-добитку причало у кафанама, па и маркетима.

"Онај што је добио лото, и не треба да се јавља, што морамо знати ко је... Не знам колико ће му држава узети пореза, па да узме 200.000 или 300.000,  али опет њему ће остати милион. Баш је срећник. Послије толико година лото седмица опет у Бијељини", рекла је једна жена.

Можда и не постоји особа која није коментарисала добитак лото седмице од синоћ и чињеницу да је један, од два срећна добитника, свој листић уплатио баш у том граду. 

Ипак, питање је да ли је добитник "седмице" Бијељинац или Бијељинка, или је можда добитну комбинацију саставио становник неког другог града, а уплатио га у Бијељини. 

У сваком случају, не може нико да се не запита ко се пробудио као милионер.

Дејан Лазаревић, у изјави за портал ИнфоБијељина, каже да се коначно појавила лијепа вијест у мору ружних које слушамо сваки дан.

"Чини ми се да је и нека велика лото премија била извучена у нашем граду прије пар година. Како год, имамо још једног милионера у граду. Надам се да је овај новац дошао у руке некоме ко стварно заслужује, ко је као и већина састављао крај с крајем.  А у сваком случају промијениће му живот набоље. И од сада ћу редовно да купујем срећке и играм лото. Па, никад се не зна", каже кроз осмијех Дејан.

Према најновијем извјештају Државне лутрије Србије, у 24. колу игре на срећу лото седмица износила је 750.000 евра. 

Седмица је извучена и лото листић је уплаћен у Бијељини, а комбинација која је изњедрила добитника гласила је: 5, 8, 13, 23, 24, 32, 38.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана