Љетна туристичка понуда Олимпијског центра "Јахорина" представљена у Бијељини

Срна
Љетна туристичка понуда Олимпијског центра "Јахорина" представљена у Бијељини

БИЈЕЉИНА - Олимпијски центар "Јахорина" промовише у Бијељини љетну туристичку понуду ове олимпијске планине са нетакнутом природом и адреналинским атракцијама за посјетиоце свих узраста.

На промотивном пулту у центру града овог викенда грађанима се дијеле брошуре са понудом која туристичку сезону треба да одржи 365 дана у години, а током љета то су планински боб, језеро на врху, панорамска вожња жичаром, уз пјешачке и бициклистичке туре.

Маркетинг менаџер Јелена Шкрба рекла је новинарима да са новим садржајем за љето на Јахорини очекују рекордну посјећеност, какву ова планина већ има у зимској сезони.

Према њеним ријечима, највише туриста на Јахорину долази из Републике Српске и БиХ, Србије, Словеније, Хрватске и Црне Горе.

Шкрба је најавила попуст од пет одсто на зимске ски-карте за становнике града из којег на Јахорини током љета буде највише гостију.

Након промоције љетне понуде у Бијељини, Олимпијски центар "Јахорина" представиће понуду у Бањалуци, Сарајеву, Тузли и Требињу.

Отварање љетне сезоне на Јахорини заказано је за период од 25. до 28. јуна када ће важити попуст од 30 одсто на све љетне садржаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана