Ликовни конкурс за предшколце и основце поводом Свјетског дана вода

Срна
Ликовни конкурс за предшколце и основце поводом Свјетског дана вода

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Комунално предузеће "Водовод и канализација" Источно Сарајево упутило је позив предшколцима и основцима са подручја Источног Новог Сарајава, Источне Илиџе и Трнова да учествују на ликовном конкурсу поводом Свјетског дана вода, који се обиљежава 22. марта.

Из овог предузећа напомињу да, због одлуке Института за јавно здравство Републике Српске и препоручених епидемиолошких мјера због вируса корона, ове године Свјетски дан вода обиљежавају другачије у односу на раније, јер нису у прилици да организују посјете школама и вртићима.

"Ипак, желимо на овај начин наградити наше најмлађе потрошаче. Позивамо сву дјецу предшколског узраста и дјецу из свих основних школа са подручја општина Источна Илиџа, Источно Ново Сарајево и Трново да цртају о теми "Зашто нам је вода важна?" и доставе радове до 18. марта у просторије Водовода и канализације Источно Сарајево у Улици Николе Тесле број 53а", саопштено је из овог предузећа.

У саопштењу је наведено да дјеца из Трнова могу цртеже да доставе у просторије "Водовода" у њиховој општини.

Прво мјесто на наградном конкурсу добија награду од 100 КМ, друго 70 КМ и треће 50 КМ у виду поклон-бонова које добитници могу искористити до краја године у Заводу за уџбенике и наставна средства.

Учесници конкурса на полеђини цртежа су обавезни да наведу име и презиме, школу коју похађају, разред и контакт телефон одговорне особе.

Све додатне информације заинтересовани могу да добију путем броја телефона 057/342-742, радним данима од 7.30 до 15.30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана