Летак добродошлице за Приједорчане у дијаспори

С. Та.
Летак добродошлице за Приједорчане у дијаспори

Приједор - Леци добродошлице за Приједорчане који живе у иностранству, а годишњи одмор проводе у свом родном граду од јуче се налазе на шалтерима Градске и Полицијске управе.

Промотивни материјал, који је израдила Градска управа садржи основне информације које грађанима могу помоћи приликом остваривања својих права у погледу подношења захтјева за одређену документацију или издавање личних докумената, као и текст добродошлице.

Летак, који је јуче промовисан, дијељен је грађанима који су долазили у шалтер салу Градске управе и на инфо пулту у згради полиције.

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић изјавио је да тај материјал садржи низ корисних информација за грађане како би годишњи одмор што мање проводили на шалтерима, а више са својим породицама.

- Симболично смо хтјели да им пожелимо добродошлицу и да заједно са грађанима Приједора шире позитивну енергију, а надамо се да смо на овај начин то успјели - рекао је Ђаковић. Замјеник начелника ПУ Приједор  Стево Томчић рекао је да је ово доба године када полиција проводи низ превентивних активности које су усмјерене на  одржавање повољног стања безбједности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана