Крајишка кућа од сриједе у Требињу

Срна
Foto: Званична Фејзбук страница Крајишке куће

ТРЕБИЊЕ - Крајишка кућа биће отворена у Требињу у сриједу 22. септембра, најављено је данас из Аграрног фонда Града Требиња.

Свечано отварање продајног објекта Крајишке куће у Улици цара Лазара у Требињу најављено је у 9.30 часова.

Крајишка кућа је бренд који је већ постао препознатљив у региону, у коме посјетиоци на једном мјесту могу да купе више од 500 различитих квалитетних домаћих производа са подручја крајишке регије.

Отварањем Крајишке куће, уз постојећу Херцеговачку кућу очекује се да ће туристичка и гастрономска понуда Требиња бити обогаћена, и то аутохтоним производима са подручја Бањалуке и Крајине, који нису типични за Херцеговину.

Бренд Херцеговачка кућа, у коме се могу купити органски производи из Херцеговине, као што су различите врсте меда, вина, сирева, сухомеснатних производа, чајева, природних козметичких препарата на биљној бази, такође је препознатњив не само у Херцеговини, већ и шире.

Херцеговачке куће отворене су, осим у Требињу, и у Бањалуци, Источном Сарајеву и Београду, а руководство града Требиња најавило је могућност отварања тих објеката и у другим градовима Републике Српске и у региону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана